Vraščen noht / kurje oko / otiščanec

Kadar so pritiski na na naše stopalo neprimerno porazdeljeni in je del stopala prekomerno obemenjen, pride do stanj kot so vraščen noht, kurje oko ali otiščanec. Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vas takoj razbremenimo teh izjemno neprijetnih stanj.

Za primerno preventivo lahko največ naredite sami z nošenjem kakovostne obutve in dobro nego stopal. Vendar pa so vraščeni nohti, kurja očesa in otiščanci pogosto tudi rezultat nepravilne drže telesa, kot posledica različnih skeletno-mišičnih težav. Odstranitev kurjega očesa, otiščanca ali sanacija vraščenega nohta se lahko izvaja kot samostojna storitev, s katero poskrbimo za takojšnje olajšanje bolečine. Vendar se ta stanja pogosto ponavljajo, saj so zgolj posledica vzrokov, ki se pogosto ne nahajajo direktno v stopalu, zato je pri teh težavah pomembno, da se redno naročate na pedikuro, kjer vam nudimo optimalno oskrbo vaših stopal.

Nohtna protetika

Ne trpite zaradi bolečin, saj vam bomo hitro spet povrnili lahkoten in neboleč korak.

Thanks!

Pokličite nas: 040 728 619

Delovni čas: pon-pet 9h-19h

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve