Nega kože za vegane

V našem salonu smo izbrali kakovostno kozmetiko slovenskega proizvajalca Afrodita. Veseli nas, da je naš izbor kozmetičnih izdelkov z oznako vegansko dovolj velik, da vam lahko ponujamo posebno vrsto klasične nege pri kateri vas razvajamo izključno z izdelki, primernimi za vegane.

Površinskemu čiščenju obraza s katerim kožo osvobodimo sebuma, ostankov kozmetičnih izdelkov in nečistoč iz zraka sledi analiza kože ter načrtovanje nege. Ko določimo tip in stanje kože, napravimo površinsko luščenje kože s primernim pilingom, nato sledi ogrevanje obraza s paro, da se pore na obrazu razširijo. Globinsko čiščenje izvajamo strojno z ultrasonicom ali ročno- odvisno od potreb kože. Ko je koža temeljito očiščena sledijo koraki k izboljšanju napetosti kože, kozmetične izdelke izbiramo glede na tip in stanje, dodatno pa lahko uporabimo še postopke kot so ultrazvok, diamantni piling, toplo-hladno kladivo, visoka frekvenca in galvanski tok. Nego kože za vegane zaključimo z nanosom maske, masažo in nanosom kreme.

Nega_koze_za_vegane_kozmeticni_studio_pedikos_domzale

Priporočamo nego v rednih intervalih, saj je pomembno, da je tako izpostavljen organ kot je koža obraza redno očiščen in pripravljen na boj proti notranjim in zunanjim vplivom. Dodatno je pametno razviti dobre vsakodnevne navade za nego doma, saj so pravilno čiščenje, toniranje in nega pomemben korak v boju proti znakom prezgodnjega staranja.