Odstranjevanje kapilar z IPL

Popokane kapilare in žilne nepravilnosti se največkrat pojavijo pri ljudeh, ki imajo obraz izpostavljen velikim temperaturnim sprembam in tistim, ki so uporabljali neprimerne postopke in izdelke za nego obraza. Koža na obrazu je rdečkasta in pogosto zelo občutljiva na temperaturne spremembe, kar se občuti kot goreč občutek.

Odstranjevanje kapilar z IPL je postopek krčenja teh kožnih nepravilnosti z uporabo IPL naprave, nastavljene na način manjših pulznih širin. Terapija se izvaja na podlagi dokazov, da so beljakovine rdeče barve občutljive na svetlobo valovne dolžine 521-585 nm. Rdeče beljakovine absorbirajo natančno dovajano svetlobno energijo te dolžine, kar povzroči, da pride do njihove koagulacije. Pri izvajanju terapije odstranjevanja kapilar z IPLpride do ogrevanja krvi v popokanih kapilarah, energija se prevaja v kapilarni zid, kar povzroči otekanje in krčenje kapilarnih celic ter posledično primanjkljaj kisika celicam, kar ima za rezultat propad barvila, ki se kaže kot kožna nepravilnost.

Odstranjevanje_kapilar_z_IPL

Vabimo vas na brezplačen pregled kože in posvet, da bo vaša koža spet vaš ponos. Odstranjevanje kapilar z IPL vas bo rešilo neprijetnih občutkov in razblinilo negotovosti glede videza vašega obraza.