Storitve

Izvajamo klasično pedikuro, medicinsko pedikuro, manikiro, depilacijo, trajno odstranjevanje dlak, fotopomlajevanje, odpravljanje kožnih nepravilnosti z IPL, nego obraza, podaljševanje trepalnic, vihanje trepalnic ter medicinsko prebadanje ušes in nosa. Pri delu sodelujemo s priznanimi kozmetičnimi blagovnmi znamkami, pri čemer se osredotočamo predvsem na izbiro naravnih in veganskih izdelkov.

Prepustite se

lepoti in dobremu počutju 

pedikura

Dolgoletne izkušnje in tisoči pari nog, ki so odšli iz našega salona lahkotnega koraka, vam zagotavljajo strokovno in prijazno nego vaših nog.

manikira

Zavedamo se, da so urejene dlani ogledalo človeka. Izvajamo osnovno manikiro, manikiro s klasičnim lakiranjem, s permanentnim lakiranjem in utrjevanje z IBX-om.

depilacija

Opustite vse neprimerne postopke odstranjevanja dlačic, čas je da z našo pomočjo ostane gladka dlje časa in vas odreši vsakodnevnih skrbi glede popolnega videza vaše kože.

trajno odstranjevanje dlak IPL + RF

Intense pulsed light ali IPL je sodoben način odstranjevanja nezaželene poraščenosti kože z uporabo moči svetlobnih bliskov. Metoda je neinvazivna in nudi dogotrajne rezultate z do 90% manjšo poraščenostjo.

odstranjevanje kapilar z IPL

Popokane kapilare in žilne nepravilnosti se največkrat pojavijo pri ljudeh, ki imajo obraz izpostavljen velikim temperaturnim sprembam in tistim, ki so uporabljali neprimerne postopke in izdelke za nego obraza.

fotopomlajevanje z IPL

Z leti naša koža zaradi notranjih in zunanjih vplivov utrpi mnogo sprememb, ki načnejo zaščitne funkcije in poslabšajo njen videz. Kajenje, izpostavljanje UV žarkom, pomanjkanje spanja, uživanje neustrezne hrane, pitje nezadostnih količin vode…so le nekateri dejavniki, ki pospešujejo proces staranja kože.

odstranjevanje aken z IPL

Akna nastane zaradi zamašitve izvodila žleze lojnice z odmrlimi kožnimi celicami in lojem, ki ga ta izloča. Ko pride do tega, se v lojnici ustvarijo idealni pogoji za razvoj bakterijske okužbe, ki se kaže kot aknasta koža.
pedikos_kozmeticni_salon_klasicna_pedikura
Klasična nega obraza Afrodita
globinsko_ciscenje_hrbta_salon_pedikos
podaljsevanje_trepalnic_kozmeticni_salon_pedikos_domzale
pedikura_pedikos_salon_1
fotopomlajevanje_z_IPL_kozmeticni_salon_pedikos_domzale