Pedikura diabetikov

Diabetiki so izrazito občutljiva skupina ljudi, ki jim pri pedikuri namenjamo še posebno skrb. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da se tej problematiki posvetimo s posebnim pristopom, saj tako zahtevna pedikura potrebuje nekaj prilagoditev omejitvam diabetikov.

Zaradi prizadetosti živcev imajo lahko diabetiki na stopalih opazno zmanjšano občutljivost kože, proces celjenja pa je izrazito daljši v primerjavi z zdravimi stopali. Ker je občutljivost stopal kot obrambni mehanizem izredno pomembna pri preprečevenju poškodb in okužb stopala, se obravnave stopal diabetikov lotimo s posebno skrbnim pristopom, da jim tako zagotovimo varno in kakovostno pedikuro. Posebnost pedikure diabetikov je predvsem v tem, da nog ne namakamo pač, pa kožo odstranjujeo zgolj z brušenjem, saj tako zmanjšamo tveganje, ki ga povzroča prizadetost živcev.

pedikura diabetikov pedikos salon

Pridite na brezplačni pregled in svetovali vam bomo o negi vaših stopal.

Thanks!

Pokličite nas: 040 728 619

Delovni čas: pon-pet 9h-19h

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve