Medicinsko prebadanje ušes in nosa Blomdahl za alergike

Znano je, da približno 30% ljudi trpi zaradi alergije na kovini nikelj in kobalt, ki sta pogosto prisotni v modnem nakitu. Alergija se lahko kaže lokalno kot pordelost, srbečica, izpuščaj ali celo kot sistemska reakcija. Medicinsko prebadanje ušes in nosa po sistemu švedske znamke Blomdahl je primerno za vse, ki ne želite biti v stiku s težkimi kovinami v nakitu ali ste nanje celo alergični. Visoka kakovost izdelkov ter 100% higiena pri prebadanju zagotavljajo nošenje pircingov brez zapletov.

Prednost prebadanja po načinu Blomdahl je v tem, da ušesa prebadamo istočasno z dvema inštrumentoma, kar je še posebej primerno za otroke, saj je na ta način prebadanje manj neprijetno.

 

Popolna higiena je zagotovljena že z načinom izdelave in pakiranja uhanov, saj so vsi kosi nakita izdelani v sterilnem okolju in neprodušno zapakirani. Vsak uhan je industrijsko vstavljen v posebno kaseto za enkratno uporabo, ki jo namestimo na inštrument tik pred prebadanjem, s sproženjem vzmeti inštrumenta pa medicinski uhan prebode kožo in se na zadnji strani ušesa združi z varovalom. Pircingi za prebadanje nosa nimajo varovala v notranjosti nosnice pač pa imajo posebno konico oblikovano v obliki olive, ki prepreči izpadanje uhančka.

 

Pred prebadanjem označimo mesto namestitve uhančka in predel dobro razkužimo. Posebej pomembna je nega po prebadanju, saj z njo preprečimo infekcije v dneh, ko je koža sveže prebodena. Pri nas boste dobili vsa pojasnila in pisna navodila o negi.

 

Medicinski nakit mora biti zaradi celjenja kože vstavljen približno 4 tedne, nato ga je treba zamenjati z nakitom s standardno debelino „žebljička“. V našem salonu lahko izbirate v ponudbi Blomdahl uhančkov- primerni so za vse, ki želite zase in svoje otroke varen nakit, saj so vsi kosi izdelani iz medicinske plastike ali titana, kar zagotavlja brezskrbno nošenje tudi za alergike in vse, ki želite biti prepričani, da nosite kakovostne materiale.

medicinsko-prebadanje-uses-in-nosa-Blomdahl-za-alergike-pedikos-salon

Pridite in se prepustite lepoti in dobremu počutju v našem salonu!