Trajno odstranjevanje dlak IPL + RF

Intense pulsed light ali IPL je sodoben način odstranjevanja nezaželene poraščenosti kože z uporabo moči svetlobnih bliskov. Metoda je neinvazivna in nudi dogotrajne rezultate z do 90% manjšo poraščenostjo. Z uporabo najsodobneješe kombinacije IPL in RF (radiofrekvence) lahko odstranjujemo temne ter tudi rdeče in sive dlake. Prednost metode trajnega odstranjevanja dlačic z IPL je v tem, da je primeren za izvajanje tretmajev na večini odtenkov polti in dlačic, učinkovit ni edino v primeru dlačic brez pigmenta.

Za uspešen rezultat je potrebnih približno 6 obiskov, vendar lahko ta številka zaniha odvisno od tipa kože, kakovosti dlačic, predela telesa, kjer odstranjujemo poraščenost in hormonskega statusa uporabnika. Pri vsakem tretmaju namreč lahko trajno uničimo samo dlačice, ki so v tistem trenutku v aktivni fazi rasti- to je približno 25% vseh dlačic.

 

IPL je zelo varna tehnologija, saj omogoča individualne nastavitve aparata za vsako stranko posebej in hlajenje ročnika- tako da je tretma neboleč, saj daje občutek lokalne anestezije. Po tretmaju se lahko pojavi začasna rdečica ali suhost kože, ki hitro izzvenita- v vsakem primeru priporočamo nego kože z vlažilnim losjonom za pomiritev.

Trajno_odstranjevanje_dlak_pedikos_salon_domzale

Dolgoročno vam trajno odstranjevanje dlak z IPL tehnologijo prihrani čas in denar, ki ga namenjate odstranjevanju neželene poraščenosti- zato se naročite na brezplačen pregled in posvet ter si oljašajte skrbi zaradi nadležnih dlačic. Naj dlake postanejo preteklost…