Nega zrele kože Afrodita (anti-age)

Pri negi zrele kože se osredotočamo zlasti na izboljšanje in ohranjanje elastičnosti, sijaja in tonusa kože ter odpravljanje znakov staranja.

Površinskemu čiščenju obraza s katerim kožo osvobodimo sebuma, ostankov kozmetičnih izdelkov in nečistoč iz zraka sledi analiza kože ter načrtovanje nege. Ko določimo tip in stanje kože, napravimo površinsko luščenje kože s primernim pilingom, nato sledi ogrevanje obraza s paro, da se pore na obrazu razširijo. Globinsko čiščenje izvajamo strojno z ultrasonicom ali ročno- odvisno od potreb kože. Ko je koža temeljito očiščena sledijo koraki k izboljšanju napetosti kože, kozmetične izdelke izbiramo glede na tip in stanje, dodatno pa lahko uporabimo še postopke kot so ultrazvok, diamantni piling, toplo-hladno kladivo, visoka frekvenca in galvanski tok. Nego zrele koze zaključimo z nanosom bogate maske, masažo in nanosom kreme za učinek liftinga.

Nega zrele kože Afrodita (anti-age)

V boju proti znakom staranja je redna nega v salonu pomembna pri ohranjanju in izboljšanju stanj zrele kože, pametno je tudi razviti navade za vsakodnevno nego kože doma, saj le kombinacija obojega prinese za rezultat negovan obraz še pozno v zlata leta.